kolmapäev, veebruar 15, 2006

Eluvaik ja vaikelu

Kui keegi peaks Fordile tagant sisse sõitma, siis ei saa pidada vabandavaks asjaolu, et ta ei märganud piduritulesid, sest pidurituled põlevad Fordil kogu aeg. See juhtus suure külmaga. Mitte külma endaga... külma ajal eksju. Juhtus teistel ka, nii et nüüd liiguvad linnas ringi näiteks sellised lahendused, kus pidurile vajutades süttib parem suund, aga vasak kabariit kustub. Verbaalses kommunikatsioonis vastab sellele olukord, kus õlut tuleb tellida lausega "Sul on kollane pintsak, palun".

Ühe autokasti peale oli kirjutatud VEO TEEN USED. Ma ei tea, millistele kasutatud VEO tiinekatele viidati. Ta ei sõitnud ka Fordile tagant sisse, sest ta sõitis Fordi ees. Ammu juba.

Siinpoolsuses midagi ei juhtu. Pole mõtet lootagi. Kuna sealpoolsust tõenäoliselt ei ole, ei juhtugi kusagil midagi. Seetõttu olen ma ära joonud peaaegu kogu Borgese portveini. Olgugi et pudel on lõpukorral, ei tea ma ikka veel, kas seda peaks ka hääldatama nagu toda Argentiina kirjanikku - hoolimata sellest, et vein on toodetud Portugalis -, Jorge Luist. Pole kelleltki küsida ka.

Kes teab ega ütle,
sellele kasvagu ploomid pähe.
/Ovidiu Zotta/